Κόσμος

Ισραήλ: Drone έπεσε κοντά σε σχολείο της πόλης Εϊλάτ – Άγνωστη η προέλευσή του

Ένα αδιευκρίνιστης προέλευσης μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) έπληξε κτίριο στην πόλη Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών του Ισραήλ ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί από το drone, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές.

«Η ταυτότητα του UAV (Unmanned Aerial Vehicle) και οι λεπτομέρειες του συμβάντος εξετάζονται», πρόσθεσε ο στρατός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτογραφίες και video που δημοσιοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το drone έπεσε κοντά σε σχολείο της ισραηλινής πόλης.

 

Τις τελευταίες ημέρες, οι Χούθι της Υεμένης, μια οργάνωση που στηρίζεται από το Ιράν, έχει εκτοξεύσει πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του Ισραήλ, όμως όλα καταρρίφθηκαν ή δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους.

Οι ισραηλινές αρχές υποστηρίζουν ότι οι Χούθι ευθύνονται για την επίθεση με drones σε δύο αιγυπτιακές πόλεις στην Ερυθρά Θάλασσα, εξηγώντας ότι στόχος τους ήταν να πλήξουν το Ισραήλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1