Πολιτική

Βίτσας για Κασσελάκη: Διαλύει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος θα διαλυθεί κι ο ίδιος

«Δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε σε αυτό το κόμμα με αυτόν τον πρόεδρο», δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «διαλύει την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος θα διαλυθεί κι ο ίδιος».

Ο Δημήτρης Βίτσας που έχει διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (15.11.23) στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι γίνεται «προσπάθεια να διαμορφωθεί ένας πολιτικός χώρος, όπου θα συναντηθούν οι δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς», αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη ο επικεφαλής, όπως είπε. 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει με μια μικρή ομάδα με λειψές ως καθόλου οργανώσεις και μια αντίληψη περί κόμματος πολύ βολική και που ταιριάζει στον 19ο αιώνα», συμπλήρωσε ο κ. Βίτσας. 

Και συνέχισε: «Αφού έχουμε φύγει κι έχουμε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που μας απασχολεί είναι πώς θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο και πώς θα το βάλουμε μπροστά».

 

Ερωτηθείς, αν θα φύγουν κι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος είπε ότι σε όλη την Ελλάδα φεύγει κόσμος από τις οργανώσεις και εκτίμησε πως θα φύγουν στελέχη και από την Κεντρική Επιτροπή. 

Ερωτηθείς ποιος θα είναι κερδισμένος από όλη αυτή τη διαδικασία, απάντησε ότι θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα, με πρώτο σταθμό τις ευρωεκλογές και πρόσθεσε πως κυρίαρχο θέμα είναι ποιος θα βάζει ατζέντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3