Κόσμος

Κολομβία: Γυναίκα σε παραλία σκοτώνεται από κεραυνό – Σοκαριστικό βίντεο

Την ζωή της έχασε μια γυναίκα στην πόλη Καρταγκένα της Κολομβίας όταν χτυπήθηκε από κεραυνό στην παραλία Boquilla.

Η Froilanis Maireth Rivas Román περπατούσε σε παραλία στην Κολομβία την ώρα που ο κεραυνός έπεσε πάνω της. Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή όπου η μητέρα των δύο παιδιών έπεφτε νεκρή.

Στο βίντεο διακρίνεται η γυναίκα να περπατά στην παραλία όπου έχει καταγραφεί η στιγμή που ο κεραυνός την χτυπά. Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός που φαίνεται σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς όμως να έχει δει τη γυναίκα.

Στην παραλία βρίσκεται ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος σοκαρισμένος πέφτει στην άμμο και αμέσως μετά σπεύδει να τρέχει να βοηθήσει τη γυναικά που είχε όμως χάσει τη ζωή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα