Πολιτική

Κύρτσος για Κασσελάκη: Το επικοινωνιακό «κοστούμι» που προσπαθεί το σύστημα να του φορέσει δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

«Με τον Κασσελάκη συναντήθηκα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις Βρυξέλλες. Ζήτησα,με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή του Renew Europe, να συναντηθούμε και ανταποκρίθηκε» αναφέρει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κύριος Κύρτσος, στην ανάρτηση που έκανε στο Χ (πρώην Twitter) για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:

«Οι εντυπώσεις μου; Πολύ καλός συνομιλητής, έχει αυτοπεποίθηση που στηρίζεται στις πανεπιστημιακές και επαγγελματικές διακρίσεις του, ανοιχτό μυαλό, δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Και ο κύριος Κύρτσος καταλήγει:

«Οι καλές εντυπώσεις που σχημάτισα, σημαίνουν ότι οπωσδήποτε θα επιτύχει; Οχι, γιατί οι δυσκολίες είναι τεράστιες. Σημαίνουν όμως ότι το επικοινωνιακό «κοστούμι» που προσπαθεί το σύστημα να του φορέσει, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 121