Ελλάδα

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Ζακυνθινός

Στα 84 του χρόνια έφυγε σήμερα Τετάρτη (13.12.2023) ο ηθοποιός Δημήτρης Ζακυνθινός.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Δημήτρη Ζακυνθινού έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook.

«Έφυγε σήμερα ο αγαπημένος μας φίλος , ο σπουδαίος ηθοποιός μας του θεάτρου και του κινηματογράφου Δημήτρης Ζακυνθινός μετά από μάχη λίγων μηνών με τις επιπλοκές της υγείας του…Μας ένωνε μια ειλικρινής, και βαθιά φιλία, από τότε που μαζί πρωταγωνιστούσαμε στους θρυλικούς ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ του Θάνου Λειβαδίτη πριν 42 χρόνια. Ένας ευαίσθητος μοναχικός άνθρωπος, πολυδιαβασμένος και ταλαντούχος… θα τον θυμόμαστε μέσα από τους κινηματογραφικούς ρόλους του και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας, έτσι όπως τον συνηθίσαμε από τις όμορφες γιορταστικές βραδιές που οργάνωνε στο ζεστό του σπίτι.. Καλό σου ταξίδι καλέ μας Δημήτρη..», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον του επιχειρηματία και δύο συγγενών του» λέει ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη
«Θα καταθέσουμε μήνυση κατά του επιχειρηματία και δύο συγγενικών του προσώπων που με μηνύματά τους έχουν επιδείξει απειλητική συμπεριφορά εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη»
Γιώργος Μαζωνάκης
«Παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών με βροχές, χιόνια και κρύο από το Σάββατο μέχρι την Πρωτοχρονιά - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά θα έχει δύο φάσεις. μία φθινοπωρινή μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου και μια χειμωνιάτικη μέχρι την Πρωτοχρονιά
Βροχή στην πλατεία Συντάγματος