Ελλάδα

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι – Τρεις σοβαρά τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα Σάββατο (16.12.2023) το πρωί έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου.

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, με τους επιβαίνοντες να πυροβολούν τουλάχιστον 7 φορές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν σοβαρά 3 άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι είχαν έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ και βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Γκάζι έξω από το κλαμπ. Έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 24, 31 και 32 ετών. Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι ο ένας από τους άνδρες είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρουν ότι ο πιθανός στόχος των δραστών ήταν το κλαμπ και όχι οι 3 άνδρες.

gkazi pyrovolismoi

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η υπογεννητικότητα μαστίζει τα παραμεθόρια νησιά – «Ωρολογιακή βόμβα» η έλλειψη νέων
Στον Άη Στράτη, το πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας, το νηπιαγωγείο παραμένει κλειστό επί τρία χρόνια - Στο Δημοτικό φοιτούν μόλις δύο παιδιά, και στο Γυμνάσιο-Λύκειο άλλοι 14 μαθητές.
Το νησί του Άη Στράτη
«Βοήθεια, καίγομαι», φώναζε ο 21χρονος που απανθρακώθηκε σε τροχαίο στο Αγρίνιο - Εξετάζεται η εμπλοκή τρίτου αυτοκινήτου
Σήμερα στις 7 το απόγευμα η κηδεία του 21χρονου Θανάση - «Την ώρα που το αυτοκίνητο έφερνε σβούρες στον δρόμο, πετάχτηκε έξω. Αν είχε μείνει μέσα, θα είχε καεί κι εκείνη», είπε ο πατέρας της 17χρονης συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου
Ο 21χρονος Θανάσης που ανασύρθηκε απανθρακωμένος στο τροχαίο στο Αγρίνιο 3