Ελλάδα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ για καφέ στο Κολωνάκι – Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Αθήνα παραμένει ο Παύλος Γλύξμπουργκ, καθώς προετοιμάζει τα πάντα για το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μάλιστα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρέθηκε για καφέ στο DaCapo, στο Κολωνάκι, όπου αντάλλαξε χειραψία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δυο τους κάθισαν στην ίδια πτέρυγα, αλλά σε διαφορετικά τραπέζια. Τα κινητά τηλέφωνα έπαιρναν κατά διαστήματα φωτιά και τόσο  Παύλος Γλύξμπουργκ, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντάλλαζαν ευχές με πολίτες για το 2024.

Όλα αυτά την ώρα που οι συζητήσεις για το ακίνητο που μένει αυτές τις μέρες επί της Ηρώδου Αττικού συνεχίζονται.

Με στενούς συγγενείς του 56χρονου να τονίζουν στο “Live News” πως ο Παύλος Γλύξμπουργκ δεν έχει προχωρήσει σε αγορά και πως το εντυπωσιακό διαμέρισμα δεν του ανήκει, απλά συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη του να μείνει, για όσο διάστημα παραμείνει στην ελληνική πρωτεύουσα.

«Ο Παύλος δεν έχει αγοράσει κάποιο ακίνητο στην Αθήνα. Δεν ισχύουν όσα λέγονται για το θέμα. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα».

Το αν μελλοντικά πάντως ο Παύλος αποφασίσει να κάνει δικό του, το ακίνητο που έχει θέα στον εθνικό κήπο και το Προεδρικό Μέγαρο της χώρας, είναι κάτι που κανείς για την ώρα δεν μπορεί να αποκλείσει.

Το περιβάλλον του Παύλου ξεκαθαρίζει στο “Live News” πως όταν υπάρχει κάτι επίσημο στο θέμα του ακινήτου, θα βγει ο ίδιος να το ανακοινώσει.

Η Ηρώδου Αττικού είναι σε κάθε περίπτωση ο ακριβότερος και καλύτερα φυλασσόμενος δρόμος της χώρας. Ένα σημείο που ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ εξέταζαν από πέρυσι για να επενδύσουν.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όταν και θα τελεστεί το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αμέσως μετά θα ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από 3 ανήλικες στη Θεσσαλονίκη - «Της έσπασαν δόντια και τη χτυπούσαν με κλωτσιές παντού»
«Αυτό που την έσωσε από τα χειρότερα είναι ότι η Μαρία πάει εδώ και οκτώ χρόνια Ταε Κβο Ντο» λέει στο newsit.gr o πατέρας της μαθήτριας
Σχολική αίθουσα / Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 6
Εκτός λειτουργίας Taxisnet, πόθεν έσχες και e-παράβολο μέσα στον Μάιο λόγω αναβάθμισης
Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες για ένα χρονικό διάστημα λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
EUROKINISSI
Ανατίναζαν ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική με λεία 170.000 ευρώ - Έριχναν λευκή σκόνη στα αυτοκίνητά τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη
Σε βάρος των δύο δραστών των διαρρήξεων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της έκρηξης, καθώς και για το αδίκημα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών
Εξιχνίαση διαρρήξεων σε ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική
Eγκληματικές οργανώσεις διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης – Οι κωδικές λέξεις και οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί
24 συλλήψεις - Με σκοπό τα μέλη της οργάνωσης να κινούνται «ελεύθερα», είχαν ενοικιάσει το κυλικείο εντός του γηπέδου της ομάδας τους
Ναρκωτικά λεφτά και όπλα 2
Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έσπασε την πόρτα και με έπιασε από τον λαιμό»
"Η Κόνι Μεταξά μου έλεγε «κάνε κάτι για αυτό» έντρομη, «γιατί φοβάμαι ότι θα με σαπίσει και εμένα στο ξύλο. Κάνε μήνυση για να μπει αυτόφωρο»" είπε στην κατάθεσή της
Η Μαρία Παυλίδου 1