Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά συγγνώμη στον Γιάννη Στάνκογλου

Το σχόλιο από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον δημοφιλή πρωταγωνιστή.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή και τα γενέθλια του Γιάννη Στάνκογλου, το πρωινό της Πέμπτης (11.01.2024), η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα ζητώντας εκ νέου συγγνώμη μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στον Alpha.

«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Γιάννη Στάνκογλου και για την γιορτή του και για τα γενέθλια του.

Με αφορμή και τα γενέθλια του και την γιορτή του και το θέμα που είδαμε, θέλω να του ζητήσω για ακόμα μια φορά ειλικρινή συγγνώμη. Αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή, που δεν ίσχυε.

Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Happy Day στον Alpha.

«Μακάρι να συνεχίσει αυτή τη σπουδαία καριέρα που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση γιατί είναι εκπληκτικός».

  

«Πώς λένε και κάποιοι που κλείνουν τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50! Είναι ένα κομβικό σημείο» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η στάση του Σταύρου γεννά υποψίες στην Ασπασία
Η Μελισσάνθη έρχεται πιο κοντά με τη Μαγδαληνή, όμως η παρουσία ενός προσώπου από το παρελθόν του Απόστολου και οι συζητήσεις γύρω από την οικογένεια και το μέλλον της δημιουργούν μια ένταση που δεν μπορεί εύκολα να αγνοήσει
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενο επεισόδιο: Η στάση του Σταύρου γεννά υποψίες στην Ασπασία