Πολιτική

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ – Ραγκούσης: Ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου Ουντέρ Μουμίν δεν μπορεί να γίνει μέλος

Την διαφωνία του με την καταψήφιση του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για την ένταξη στο κόμμα του του πρώην Δήμαρχου Ιάσμου Ουντέρ Μουμίν.

Ο Γιάννςη Ραγκούσης έθεσε ανοιχτά στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θέμα απόρριψης του πρώην Δημάρχου, λέγοντας πως δεν μπορεί να γίνει μέλος, ενώ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να υπερψηφίσει την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές.

Επίσης είπε πως είναι απολύτως συνετή και υπεύθυνη η αρχική τοποθέτησή του κόμματος στα αμυντικά θέματα και το θέμα των F-35, και πως πρέπει να υπάρξει αυστηρή κοστολόγηση εξαγγελιών.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουντέρ Μουμίν ως Δήμαρχος Ιάσμου είχε κατηγορηθεί για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση Ερντογάν, φτάνοντας σε σημείο να παύσει από τα καθήκοντά τους Αντιδημάρχους και Προϊσταμένους Τμημάτων του Δήμου ως Γκιουλενιστές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 108
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53