Ελλάδα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Η Μητρόπολη Λάρισας καλεί σε αγρυπνία τους πιστούς

Σε «πανστρατιά προσευχής» προσκαλεί τους πιστούς η Μητρόπολη Λάρισας και Τυρνάβου για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Την πανστρατιά προσευχής κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, θα τελέσει σήμερα 14 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Η Μητρόπολη καλεί το ποίμνιό της «προκειμένου να φωτιστούν όσοι νομοθετούν, να αποφασίσουν σωστά, σε σχέση με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για την επέκταση του πολιτικού ‘γάμου’ στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, όπως σημειώνει το Larissapress, τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της πόλης καλούν τους βουλευτές του νομού να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καλώντας τους πιστούς στην αποψινή αγρυπνία.

MHTROPOLILARISSAAGRIPNIA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρία τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε ο 20χρονος στην Καλαμαριά - «Του επιτέθηκαν και αμύνθηκε» λέει ο θείος του 23χρονου
«Υπήρχε δόλος» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου που ομολόγησε, ποινική δίωξη και στους 2 φίλους του νεκρού 20χρονου - «Το μαχαίρι δεν ήταν δικό του» λέει ο θείος του 23χρονου
Καλαμαριά
16