Κόσμος

Ιταλία: Τροχαίο ατύχημα με ιερέα που βρέθηκε να έχει κάνει κοκαΐνη

Ένας ιερέας στην περιφέρειας Αμπρούτσο στην Ιταλία βρέθηκε θετικός στην κοκαΐνη ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ιταλία ο 50χρονος ιερέας Ντον Ντάνιελ Αρτούρο Καρντένας κολομβιανής καταγωγής, την Κυριακή 10/03/2024, επιστρέφοντας από ένα δείπνο με άλλον ιερέα, προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, καταστρέφοντας ολοσχερώς το όχημα.

Ο ιερέας υπέστη ένα ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, όμως οι εξετάσεις αίματος που του πραγματοποιήθηκαν μετά το ατύχημα και έδειξαν τρεις φορές πάνω από το όριο.

Στον ιερέα αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης, ενω προχώρησαν σε καταγγελία για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών. Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιερέας εμπλέκεται σε τροχαίο.

Σύμφωνα με τη Il Fatto Quotidiano, το 2022, κατόπιν ατυχήματος, “είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος επειδή έπρεπε να τελέσει τη λειτουργία, ενώ στη συνέχεια διερευνήθηκε για φυγή από το ατύχημα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS