Κόσμος

Ιταλία: Τροχαίο ατύχημα με ιερέα που βρέθηκε να έχει κάνει κοκαΐνη

Ένας ιερέας στην περιφέρειας Αμπρούτσο στην Ιταλία βρέθηκε θετικός στην κοκαΐνη ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ιταλία ο 50χρονος ιερέας Ντον Ντάνιελ Αρτούρο Καρντένας κολομβιανής καταγωγής, την Κυριακή 10/03/2024, επιστρέφοντας από ένα δείπνο με άλλον ιερέα, προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, καταστρέφοντας ολοσχερώς το όχημα.

Ο ιερέας υπέστη ένα ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, όμως οι εξετάσεις αίματος που του πραγματοποιήθηκαν μετά το ατύχημα και έδειξαν τρεις φορές πάνω από το όριο.

Στον ιερέα αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης, ενω προχώρησαν σε καταγγελία για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών. Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιερέας εμπλέκεται σε τροχαίο.

Σύμφωνα με τη Il Fatto Quotidiano, το 2022, κατόπιν ατυχήματος, “είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος επειδή έπρεπε να τελέσει τη λειτουργία, ενώ στη συνέχεια διερευνήθηκε για φυγή από το ατύχημα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πορτογαλία: Οι πυρκαγιές κατέστρεψαν ρεκόρ 640.000 στρεμμάτων
Σχεδόν 1.000 πυροσβέστες παρέμεναν σε κινητοποίηση στο κεντρικό τμήμα της Πορτογαλίας για να επιτηρούν τη μεγαλύτερη δασική καταστροφή που έχει ποτέ καταγραφεί στη χώρα, έπειτα από 11 ημέρες καταστροφικών πυρκαγιών
Φωτιά στη Πορτογαλία
Ουκρανία: Παράτολμοι πιλότοι καταρρίπτουν ρωσικά drones με ένα απλό ελικοφόρο αεροπλάνο
Απέναντι στις ασταμάτητες επιθέσεις ρωσικών drones, η Ουκρανία ποντάρει και σε πιο πρωτόγονα μέσα: εκπαιδευτικά σοβιετικά αεροσκάφη, τυφέκια και το θάρρος αυτοσχέδιων πιλότων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Wall Street Journal
Ουκρανοί στρατιώτες περπατούν σε ένα χωράφι με ένα drone
Ανάλυση CNN: Το επικίνδυνο στοίχημα Τραμπ με την οπλισμένη Εθνοφρουρά και η «επόμενη μεγάλη αναμέτρηση στις ΗΠΑ»
Με την απειλή στρατιωτικής επέμβασης σε μεγάλες πόλεις, ο αμερικανός πρόεδρος δοκιμάζει τα όρια της εξουσίας του, συγκρούεται με τους Δημοκρατικούς και προκαλεί αντιδράσεις
Εθνοφρουρά ΗΠΑ 1