Ελλάδα

57 συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για ναρκωτικά, παρεμπόριο και όπλα

Σε 57 συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, κατά το διάστημα 26 – 31 Μαρτίου 2024, σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η επιχείρηση έγινε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και κυρίως σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος (Πλάκα, Αναφιώτικα και Θησείο), κεντρικές πλατείες (Μοναστηρακίου, Ομονοίας και Κλαυθμώνος) και κεντρικές οδούς του κέντρου (Ερμού και Αθηνάς).

Στόχος της επιχείρησης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν πρόληψη και η καταστολή της παραβατικότητας, ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και η πάταξη παράνομου υπαίθριου εμπορίου από πλανόδιους πωλητές.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 484 έλεγχοι ατόμων, 171 προσαγωγές και 57 συλλήψεις για αδικήματα όπως κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παραεμπόριο και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ 11 άτομα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα μας.

Οπως τονίζει η ΕΛΑΣ, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από την Υποδιεύθυνση Περιπολιών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4