Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασαν τις 60.000 όσοι ψήφισαν για το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία που έγινε την Κυριακή (14/4/24) για τα πρόσωπα που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωκλογές.

Μάλιστα η ψηφοφορία για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, παρατάθηκε μέχρι τις 21.00 το βράδυ (από τις 20.00 που είχε ανακοινωθεί αρχικά) ενώ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία η παράταση ήταν λίγο μεγαλύτερη (μέχρι τις 21.15).

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι ψήφισαν για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια καθαρά εσωκομματική διαδικασία για την οποία δεν ήταν αναμενόμενη τόσο μεγάλη συμμετοχή και μάλιστα μια Κυριακή με υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες βόλτας.

Για το λόγο αυτό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την διαδικασία, που απευθυνόταν στα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τα ονόματα δηλαδή που θα περιλαμβάνονται στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα (15/4/24), μετά την καταμέτρηση και των ηλεκτρονικών ψήφων.



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 17
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33