Ελλάδα

«Έχεις Βαφτιστήρι!»: Φέτος το Πάσχα κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και στήριξε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Με το σύνθημα «Έχεις Βαφτιστήρι!» σε προσκαλούμε φέτος το Πάσχα να κάνεις ένα ταξίδι προσφοράς στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Με μια δωρεά σου βοηθάς να πραγματοποιήσουμε τις ευχές των παιδιών μας στα Σπίτια Φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, και τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών στα προγράμματα κοινότητας στον Κολωνό.

Γιατί να βοηθήσω;

Στα 7 Σπίτια Φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου φιλοξενούνται παιδιά που απομακρύνονται από την βιολογική τους οικογένεια από τον εισαγγελέα. Τα παιδιά μεγαλώνουν στην Κιβωτό του Κόσμου και έχουν πολλές ανάγκες, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου!

Φέτος το Πάσχα, κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και βοήθησε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών της Κιβωτού για σοκολατένιες λιχουδιές, λαμπάδες, καινούρια αθλητικά παπούτσια και πασχαλινά γεύματα σε όλη την Ελλάδα.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

  • Μπες στο ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ στο siteτης Κιβωτού www.kivotostoukosmou.org και επίλεξε το ποσό που σε ενδιαφέρει και τον τρόπο δωρεάς. Ενδεικτικά, με τις παρακάτω δωρεές προσφέρεις:

Με δωρεά 10€ προσφέρεις ένα σοκολατένιο γλύκισμα

Με δωρεά 25€ προσφέρεις μια γιορτινή λαμπάδα

Με δωρεά 50€ προσφέρεις προϊόντα για το πασχαλινό τραπέζι

Με δωρεά 100€ προσφέρεις ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια

Άλλο ποσό που επιθυμείς

  • Κάλεσε ή στείλε τη λέξη «Βαφτιστήρι» στο 19828 για να στηρίξεις την Πασχαλινή μας εκστρατεία (με χρέωση 2,73€ ανά sms και 2,60€ ανά κλήση)
  • Μοιράσου την εκστρατεία μας στο Facebook, το Instagram και το LinkedΙn και δώσε έμπνευση σε φίλους και γνωστούς για να προσφέρουν κι εκείνοι.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι στην Αρκαδία - «Τον κλωτσούσε δίχως έλεος, να τιμωρηθούν»
Από συνέργεια σε συναυτουργία σε ανθρωποκτονία αναβαθμίστηκε η κατηγορία για την 35χρονη σύζυγο. Η ίδια ισχυρίζεται πως απλώς απώθησε το θύμα και πως ο άντρας της ήταν σε άμυνα
Ο 64χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και η κόρη του
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2