Ελλάδα

Λαμία: Ο ασφαλιστής του ιδιοκτήτη του εργοστασίου τροφίμων έστειλε το e-mail για αύξηση της αποζημίωσης από φωτιά

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία όπου παρασκευάζονταν τα σχολικά γεύματα από τα οποία δηλητηριάστηκαν δεκάδες μαθητές της περιοχής.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Πυροσβεστικής, η φωτιά που κατέκαψε το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία στις 19.5.24 προήλθε από εμπρησμό. 

Δύο ημέρες πριν τη φωτιά, είχε ζητηθεί με e-mail από την εταιρεία παρασκευής γευμάτων προς την ασφαλιστική εταιρεία να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με την εταιρεία πάντως, να διαψεύδει τα δημοσιεύματα.

Όπως αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχουν καταθέσεις των υπαλλήλων της ασφαλιστικής που αναφέρουν πως ο ασφαλιστικός πράκτορας στη Λαμία, ο οποίος εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη εταιρεία είχε υποβάλει αίτημα να υπάρξει αλλαγή στην αποζημίωση για ασφάλεια πυρός κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, λίγες ώρες πριν από τη φωτιά.

Το e-mail παρουσιάστηκε στην ασφαλιστική και δόθηκε κατάθεση από τους πράκτορες και τους υπαλλήλους, οι οποίοι δήλωσαν πως δέχθηκαν το συγκεκριμένο αίτημα.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται έρευνα στο εργοστάσιο και λαμβάνονται καταθέσεις από τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Τούρκος στη Θεσσαλονίκη με ερυθρά αγγελία των τουρκικών αρχών - Είχε καταδικαστεί για διακίνηση μεταναστών
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε μαζί με ακόμη δύο Τούρκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας
Αστυνομικός της Ελληνικής Αστυνομίας
Το σενάριο της ενέδρας, η έφοδος σε σπίτι και η ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας διαμένει οργανωμένος οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που το θύμα φέρεται να είναι οπαδός και μάλιστα σε σύνδεσμο αντίπαλης ομάδας
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη 21