Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Οι 2 προτάσεις για την «Αυγή» και η αντίδραση των εργαζομένων

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της «Αυγής», μετά την απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής (5.7.24).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δύο προτάσεις στους εργαζόμενους της «Αυγής».

Η πρώτη πρόταση, είναι να μην γίνει καμία απόλυση και οι εργαζόμενοι να ενταχθούν στο κυριακάτικο φύλλο με άλλους όρους και άλλους μισθούς.

Η δεύτερη πρόταση που έκανε στους εργαζόμενους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να υπάρχει συνδιαχείριση ή αυτοδιαχείριση της εφημερίδας αφού πρώτα το κόμμα πληρώσει όλες τους τις υποχρεώσεις.

Οι εργαζόμενοι δεν φάνηκαν να δέχονται καμία πρόταση είπαν όμως ότι θα το σκεφτούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 18
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32