Ελλάδα

Μαρίνα Ζέας: Παρανάλωμα 3 σκάφη – 10 απεγκλωβισμοί από το λιμενικό – Νέες φωτογραφίες και βίντεο

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Πέμπτης (01.08.2024) για μεγάλη φωτιά σε τρία σκάφη στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

Επί τόπου στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά έσπευσε για να σβήσει τη φωτιά ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες, 10 οχήματα και ένα πλοιάριο και λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησε η κατάσβεση.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, από 25 πυροσβέστες και 10 οχήματα, καθώς και πλωτό πυροσβεστικό έσπευσαν στο σημείο.

Μάλιστα ένας από τους πυροσβέστες λιποθύμησε, παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επίσης, το λιμενικό απεγκλώβισε 10 άτομα από τον προβλήτα, τα οποία είχαν πάει βόλτα και λόγω της φωτιάς δεν μπορούσαν να επιστρέψουν προς τη Μαρίνα Ζέας. 

Η φωτιά ξεκίνησε από ένα σκάφος και εξαπλώθηκε ταχύτατα στα δύο διπλανά του, στον μώλο μετά το μεγάλο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τους πλοιάρχους των σκαφών, μέσα σε αυτά δεν υπήρχε κανείς.

MARINA ZEAS

MARINA ZEAS

MARINA ZEAS

MARINA ZEAS

MARINA ZEAS

Εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς, ο ουρανός του Πειραιά καλύφθηκε από μαύρους καπνούς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.

Την έρευνα θα αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά την πλήρη κατάσβεση που ολοκληρώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, 2 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ασυναίσθητα ανοίγω τον κάδο και τα βλέπω» λέει ο υπάλληλος καταστήματος τεχνολογίας για τα 20.000 ευρώ που «ανακύκλωσε» 69χρονος
Ο 69χρονος εντοπίστηκε κυρίως χάρη στις κάμερες, αλλιώς, θα ήταν δύσκολο και να εντοπιστεί, αλλά και να αποδείξει πως τα λεφτά ήταν δικά του
Λεφτά 2