Πολιτική

ΕΣΗΕΑ για Στέφανο Κασσελάκη: Κάνει διακοπές και οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν απλήρωτοι

«Αγανάκτηση» εκφράζει η ΕΣΗΕΑ για τη συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων κατηγορεί τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «απαξιωτική στάση».

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ επισημαίνει πως την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε διακοπές, εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας, ούτε τη μισθοδοσία Ιουλίου.

«Αγανάκτηση της ΕΣΗΕΑ για τη στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Δεν ισχύει ότι πήραμε πίσω την πρότασή μας στο SAFE – Ζητήθηκε επανυποβολή του αιτήματος, τίποτα δεν έχει λήξει
«Σε τρεις μήνες θα καταλήξουμε στο ποια χώρα θα μετέχει και σε ποιο ευρωπαϊκό αμυντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα» διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 117
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 6
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13