Ελλάδα

Συνελήφθη ηλικιωμένη για εμπρησμούς στον Ωρωπό

Συνελήφθη το Σάββατο (10/8/24) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ηλικιωμένη, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα σε οικοπεδικό χώρο, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα η ηλικιωμένη κατηγορείται για πρόκληση δυο πυρκαγιών στις 6 και στις 10 Αυγούστου 2024, στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωρωπού Αττικής. Της επιβλήθηκε δε, διοικητικό πρόστιμο 5.413,50 ευρώ.

Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε σήμερα Κυριακή (11/8/24) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό