Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Δύο ληστείες τα ξημερώματα – Στο νοσοκομείο τρεις μετά από άγρια επίθεση

Τρόμος τα ξημερώματα της Τετάρτης (28.08.24) στον Νέο Κόσμο, όπου σημειώθηκαν δύο ληστείες, με τα θύματα μάλιστα να οδηγούνται στο νοσοκομείο.

Δύο ληστείες από άτομα που επέβαιναν σε μηχανές καταγράφηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή του Νέου Κόσμου, ενώ τρία από τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η πρώτη ληστεία έγινε λίγα λεπτά μετά τη 01:00, στη διασταύρωση των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή. Περίπου είκοσι άτομα επιτέθηκαν σε δύο περαστικούς και αφού τους χτύπησαν, τους πήραν το πορτοφόλι τους και το κινητό τηλέφωνό τους.

Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Μισή ώρα αργότερα, στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Βεργίνας, δέκα άτομα που, επίσης, επέβαιναν σε μηχανές, ακινητοποίησαν τετραμελή παρέα και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, χτύπησαν ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου