Πολιτική

Συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν αύριο στις Βρυξέλλες: Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό ψηλά στην ατζέντα

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης αύριο, Πέμπτη (29.08.24).

Το τετ-α-τε του Γιώργον Γεραπετρίτη με τον Χακάν Φιντάν θα γίνει στο περιθώριο της άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες και πριν το γεύμα που θα έχουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ.

Ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης Γεραπετρίτη – Φιντάν θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι ευρωτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ενόψει και της επικείμενης συνάντησης στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά 5 χρόνια θα συμμετάσχει Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στο γεύμα της Άτυπης Συνάντησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Έξι μέτρα για την στέγη, άλλα 160 εκατομμύρια σε αγροτες και κτηνοτρόφους και διακομματική επιτροπή για το αγροτικό
«Οι παρεμβάσεις μας στηρίζουν το εισόδημα. Αν τα μέτρα που ψηφίζουμε για το 2026 είναι 1,76 δις είναι γιατί υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για τις οροφές δαπανών. Πάνω στη δημοσιονομική ισορροπία χτίζεται η πολιτική μας» είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
125
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όσους Φραπέδες και να στείλει ο κ. Μητσοτάκης να με απειλήσουν, δεν θα σταματήσω τον αγώνα μου
«Όλους τους προϋπολογισμούς που έχετε καταθέσει στο παρελθόν, τους έχετε αναθεωρήσει, ξανά και ξανά και μέσα από αυτές τις αναθεωρήσεις δεν βγήκε ποτέ τίποτα καλό για την κοινωνία»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή 6