Media

Ιουλία Καλλιμάνη: «Αν θες, προστατεύεις μια χαρά την προσωπική σου ζωή»

«Όταν θέλεις να περάσεις καλά, πάντα υπάρχει ο χρόνος για όλα», υποστηρίζει με χαμόγελο η Ιουλία Καλλιμάνη.

Για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή, καθώς και την απουσία του αγαπημένου της πατέρα από την πρόσφατη της πρεμιέρα, μίλησε η Ιουλία Καλλιμάνη στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders», σήμερα το πρωί (06.10.2024).

«Νιώθω τεράστια ευλογία που βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά σε αυτό το μαγαζί και ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Την πρεμιέρα μου αυτή την αφιερώνω στην οικογένεια μου.

Στον πατέρα μου αφιερώνω τη ζωή μου ολόκληρη, την ύπαρξη μου. Φυσικά και είναι όμως σημαντική απώλεια ενός γονέα, δεν το συζητώ αυτό», εξομολογήθηκε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

«Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω πολύ καλά, είμαι πολύ ήρεμη και η αλήθεια είναι ότι έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά. Όταν βέβαια θέλεις να περάσεις καλά, πάντα υπάρχει ο χρόνος για όλα. Αν θες να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή, την προστατεύεις μια χαρά», συμπλήρωσε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η στάση του Σταύρου γεννά υποψίες στην Ασπασία
Η Μελισσάνθη έρχεται πιο κοντά με τη Μαγδαληνή, όμως η παρουσία ενός προσώπου από το παρελθόν του Απόστολου και οι συζητήσεις γύρω από την οικογένεια και το μέλλον της δημιουργούν μια ένταση που δεν μπορεί εύκολα να αγνοήσει
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενο επεισόδιο: Η στάση του Σταύρου γεννά υποψίες στην Ασπασία