Πολιτική

Άγνωστοι έριξαν αβγά έξω από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο το βράδυ των εγκαινίων

Αποδοκιμασίες καταγράφτηκαν έξω από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο, αργά χθες (23.10.24) το βράδυ, μετά τα εγκαίνια.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, άγνωστοι πέταξαν αβγά σε κόσμο έξω από τα ολοκαίνουρια γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Μάλιστα, στα πλάνα φαίνονται τα αβγά να έχουν «σκάσει» πάνω σε αυτοκίνητα, στην άσφαλτο, αλλά και σε πόδια παρευρισκομένων.

Τα εγκαίνια στον Ταύρο έγιναν χθες το απόγευμα, με εκατοντάδες εθελοντές, που θα «τρέξουν» τον προεκλογικό αγώνα του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο τρεις βουλευτές του κόμματος της Κουμουνδούρου, τον Ευάγγελο Αποστολάκη, την Νίνα Κασιμάτη και την Θεοδώρα Τζάκρη.

 

«Η απάντηση στην έλλειψη Δημοκρατίας όπως την έχουμε δει στο κόμμα μας τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δεν είναι η φυγή, είναι περισσότερη Δημοκρατία. Δημοκρατική επαγρύπνηση» έγραψε στο μεταξύ ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του χθες, μετά τα εγκαίνια.

«Σήμερα μου θυμίζετε την ημέρα που άνοιξα το γραφείο «μου» στην Κουμουνδούρου στους πολίτες της χώρας και στα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας. Διότι ήταν σημαντικό το γραφείο ενός κόμματος -που έπρεπε να βλέπει τις λαϊκές μεταβολές μεταξύ 2019-2023 για να μπορεί να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας, όπως το έκανε το 2015 και πάλεψε για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας- να ανοίξει στον κόσμο» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης. Και εξήγησε:

«Έκτοτε αυτό το γραφείο είναι κλειδωμένο. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Διότι ένα κόμμα δεν είναι τα γραφεία του, οι καρέκλες του, τα «ασημικά» του, ένα κόμμα δεν είναι καν η ηγεσία του. Ένα κόμμα είναι ο λαός του.

Σήμερα αυτά τα γραφεία είναι δικά σας, όχι της καμπάνιας μου. Κάντε τα το σπίτι σας. Να έρχεστε εδώ. Χρειαζόμαστε γνώσεις και δεξιότητες».

«Είναι ζήτημα Δημοκρατίας για την ιστορία της Αριστεράς. Δεν το βάζουμε κάτω. Πρώτα θα φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά θα φτιάξουμε τη χώρα. Οργανωνόμαστε, θα εκφραστούμε στο συνέδριο, μην επιτρέψετε σε κανέναν να πάρει τη φωνή σας, να πάρει την ψήφο σας. Αυτό το κόμμα είναι δικό σας. Και θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 11
25η Μαρτίου: Μηνύματα ενότητας, άμυνας και ιστορικής συνέχειας από την πολιτική ηγεσία
Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό έως τους πολιτικούς αρχηγούς, η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας συνδέθηκε με την ανάγκη εθνικής συνοχής, ισχυρής αποτρεπτικής ισχύος και προσήλωσης στις αξίες της δημοκρατίας
Παρέλαση 25η Μαρτίου, πολιτική ηγεσία
Νίκος Ανδρουλάκης για 25η Μαρτίου: Χρέος μας να διατηρήσουμε τις αξίες όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέδεσε το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 με την ανάγκη για εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισχυρούς θεσμούς και ποιοτική δημοκρατία
Νίκος Ανδρουλάκης