Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που έσπαγε πόρτες και «μπούκαρε» σε σπίτια στη βορειοανατολική Αττική

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε η ομάδα των «ποντικών» που «μπούκαρε» σε σπίτια στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, όταν έλειπαν οι ιδιοκτήτες τους, αφαιρώντας από αυτά ό, τι πολυτιμότερο υπήρχε.

Τα μέλη της συμμορίας έφταναν στα σπίτια που είχαν βάλει στο στόχαστρο τους στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής με αυτοκίνητο.

Κατέβαιναν από αυτό, κατόπτευαν τους χώρους και στη συνέχεια, αφού είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και μάσκες, μπούκαραν στις μονοκατοικίες.

Τις περισσότερες φόρες «τρύπωναν» στις οικείες, αφού παραβίαζαν με λοστούς πόρτες και παράθυρα.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές έχουν εξυχνιάσει εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων σε σπίτια των Γλυκών Νερών, της Πεντέλης και στην Αρτέμιδα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Παιανίας σε συνεργασία με τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής, αλλά της Ο.Π.Κ.Ε κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις από τους τέσσερις δράστες.

Πρόκειται για Ρομά ηλικίας 40, 39 και 18 ετών, οι οποίοι «χτυπούσαν» σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής από τον περασμένο Αύγουστο.

Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν στην περιοχή του Ασπροπύργου, ενώ ο 40χρονος στον Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά