Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Με κατηγορούν χωρίς κανένα στοιχείο» – «Η μάνα μου να μην πατήσει ούτε στην κηδεία μου»

«Όλοι βγαίνουν και με κατηγορούν αλλά χωρίς ένα στοιχείο. Έστω κάτι να δείχνει ότι το έχω κάνει εγώ. Δεν υπάρχει κάτι» επιμένει η Ειρήνη Μουρτζούκου, για την πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας και τους θανάτους 5 μικρών παιδιών.

Με την έρευνα για την υπόθεση θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη -του τελευταίου παιδιού που πέθανε στην Αμαλιάδα-  να βρίσκεται στην τελική ευθεία, η Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα όσα της προσάπτουν, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει στοιχεία που να την ενοχοποιούν.

Στο μεταξύ, η ίδια της η μητέρα, την ενοχοποίησε ευθέως με όσα είπε στην κατάθεσή της, για το θάνατο του δικού της παιδιού -το μικρότερο αδερφάκι της Ειρήνης- που έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια.

Για τις κατηγορίες αυτές από την μητέρα της, η Ειρήνη Μουρτζούκου σχολίασε:

«Πήγε με αποδείξεις ή με φωτογραφίες; Να μας πει και εμάς γιατί… Το να κατηγορείς τον άλλον, μπορεί να βγω και εγώ. Δεν ασχολούμαι με αυτή την γυναίκα, δεν θέλω να ασχοληθώ καν».

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι δε θέλει να πάει η μητέρα της ούτε στην κηδεία της:

«Μου είπαν ότι είναι στενοχωρημένη, την έχει πειράξει όλο αυτό. Δε με ενδιαφέρει. Να είναι καλά. Από μένα δεν έχει ούτε, όχι «καλημέρα», ούτε στην κηδεία μου να μην πατήσει». Αλήθεια το λέω, ούτε εκεί δεν την θέλω».

Οι καταθέσεις για την πολύκροτη υπόθεση συνεχίζονται, με πάνω από 25 άτομα να έχουν εξεταστεί ήδη από το Ανθρωποκτονιών, σε Αθήνα, Πάτρα και Αμαλιάδα.

Η έρευνα θα φτάσει ως και 10 χρόνια πίσω, που έχασε τη ζωή του, το μικρό αδερφάκι της Ειρήνης Μουρτζούκου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαπάτησαν 32χρονο κλείνοντας του ραντεβού στα social media και τον λήστεψαν στη Νίκαια - Δύο συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, η κατηγορούμενη ζήτησε από τον 32χρονο το κινητό του τηλέφωνο για να τηλεφωνήσει και τότε τον προσέγγισε ο κατηγορούμενος, ο οποίος άρπαξε το κινητό και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο
Περιπολικό
Η εποχική γρίπη κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα - Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ
Ο υποκλάδος K του ιού της γρίπης A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως και έχει ανιχνευτεί και στη χώρα μας, θεωρείται υψηλού κινδύνου για τον πληθυσμό που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες
Αντιγριπικό εμβόλιο
Δευτέρα και Τρίτη απολογούνται τα μέλη του κυκλώματος trafficking στην Θεσσαλονίκη - Οι οίκοι ανοχής, τα «φρουτάκια» και οι 17 συλλήψεις
Έχουν ταυτοποιηθεί και απελευθερωθεί 4 θύματα εμπορίας ανθρώπων (υπήκοοι Κολομβίας, Βενεζουέλας και Βραζιλίας), ενώ επιπλέον τους παρασχέθηκε κατάλληλη αρωγή και προστασία μέσω Μ.Κ.Ο.
Οίκος ανοχής