Ελλάδα

Θοδωρής Μπριλάκης: Ο πυγμάχος του ΟΦΗ νοσηλεύεται με ελονοσία μετά από ταξίδι στην Αφρική

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του βιώνει ο 32χρονος πυγμάχος του ΟΦΗ, Θοδωρής Μπριλάκης, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από ένα ταξίδι στην Αφρική και νοσηλεύεται με ελονοσία σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Ο αθλητής του ΟΦΗ, Θοδωρής Μπριλάκης διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με ελονοσία, μετά από τσίμπημα κουνουπιού.

Σύμφωνα με το maleviziotis.gr, ο πυγμάχος πρόσφατα είχε επισκεφτεί την Αφρική στο πλαίσιο φιλανθρωπικής δράσης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί, τον τσίμπησε ένα κουνούπι με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στο Ηράκλειο να εμφανίσει υψηλό πυρετό και να διαγνωστεί με ελονοσία.

Ο διακεκριμένος αθλητής του ΟΦΗ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Η ανακοίνωση του τμήματος πυγμαχίας του ΟΦΗ

Ο μαχητής μας εκτός από γίγαντας της Πυγμαχίας Ομιλος Φιλαθλων Ηρακλείου, Θοδωρής Μπριλακης , είναι και γίγαντας στην καθημερινότητα με κοινωνική δράση εντός και εκτός Ελλάδας.

Σε μία απ αυτές τις δράσεις που αφορά περιοχή της Αφρικής τσιμπήθηκε από κουνούπι με αποτέλεσμα υψηλό πυρετό και έντονη αδιαθεσία, ευτυχώς η υγεία του είναι σταθερή και υπό έλεγχο, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς καλή ανάρρωση και γρήγορα δυνατός να σε απολαύσουμε στα ρινγκ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Τα στοιχεία φέρεται να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι πρώτη πέθανε η 78χρονη και ύστερα ο γιος, δίπλα από τον οποίο βρέθηκε ποσότητα χαπιών
Ασθενοφόρο
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα