Ελλάδα

Ο αστυνομικός της Βουλής βομβαρδίζει με τηλέφωνα από τη φυλακή την σύζυγό του: «Θέλω να σου εκφράσω τα συναισθήματά μου»

Η 35χρονη ταραγμένη ειδοποίησε τον δικηγόρο της που με τη σειρά του ενημέρωσε τις Αρχές

Βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων από τον αστυνομικό της Bουλής που προφυλακίστηκε για το βιασμό των τριών παιδιών του, δέχτηκε χθες( 16/12/2024) η 35χρονη σύζυγός του, η οποία ήταν εκείνη που έσπευσε στις αρχές και κατήγγειλε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Μετά από παραμονή περίπου δύο εβδομάδων στο στρατιωτικό ψυχιατρικό νοσοκομείο 414 της Πεντέλης, ο 45χρονος αστυνομικός της Βουλής μεταφέρθηκε στις 6 Δεκεμβρίου στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, όπου κι αρχικά φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις, όπου κρατούνται οι τρόφιμοι με Covid.

Όλες αυτές τις ημέρες εμφανίζεται ψυχρός και απόμακρος με τους υπόλοιπους συγκρατούμενους του, ενώ αρκετή ώρα περνάει στα τηλέφωνα της φυλακής, όπου μιλάει με γνωστά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, χθες ο αστυνομικός θέλησε να επικοινωνήσει με την έγκυο γυναίκα του.

Με απανωτά τηλεφωνήματα προσπάθησε να μιλήσει στην 35χρονη και να της εκφράσει τα συναισθήματά του, όπως ο ίδιος πρόλαβε να της πει πριν η σύζυγός του του κλείσει το τηλέφωνο.

Η 35χρονη μόλις άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής τον 45χρονο ταράχτηκε κι αμέσως ειδοποίησε τον δικηγόρο της, ο οποίος με τη σειρά του έσπευσε να ενημερώσει τις αστυνομικές Αρχές.    

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελληνικές πιέσεις για τις ιταλικές φρεγάτες Bergamini που θα αλλάξουν το Πολεμικό Ναυτικό – Αυτοψία και στη Virginio Fasan
Η φρεγάτα αναμένεται να καταπλεύσει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα επιβιβαστεί το ελληνικό κλιμάκιο στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για εν πλω έλεγχο κρίσιμων συστημάτων και γενικής κατάστασης
Φρεγάτες Bergamini
«Ουδέποτε αναφέραμε ότι το ζώο κακοποιήθηκε σεξουαλικά» λέει ο φιλοζωικός σύλλογος Κρεστένων στην Ηλεία
«Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο από εθελοντές του Συλλόγου, όπου ναρκώθηκε, του τοποθετήθηκε ορός και -σύμφωνα με την κτηνίατρο - έφερε τραύμα στην περιοχή του πρωκτού, στο οποίο έγιναν οκτώ ράμματα»
Το άτυχο τετράποδο που δέχτηκε τη φρικτή επίθεση στην Ηλεία
«Έχουμε σχέση αγάπης με τον σύντροφό μου» λέει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε στο Κορωπί - Συγκλονίζει η εικόνα της μετά την κακοποίηση
«Οι ξυλοδαρμοί δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση, δεν συμβαίνει συχνά αλλά συνήθως όταν τσακωνόμαστε, κλείνουμε τις πόρτες και δεν μιλάμε μεταξύ μας και αυτό είναι όλο» λέει η 40χρονη
Η 40χρονη Λιθουανή
32