Ελλάδα

Πάρος: Συνελήφθη 16χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον 23χρονο και τον ξυλοδαρμό του 33χρονου αδελφού του

Δέχτηκαν παρατήρηση από τα δύο αδέλφια και αντιδρώντας επιτέθηκαν στον 23χρονο και τον 33χρονο

Συνελήφθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου (21.12.2024) ο 16χρονος δράστης του τραυματισμού του 23χρονου με μαχαίρι στην Πάρο. Στο ίδιο περιστατικό ομάδα ανηλίκων είχε ξυλοκοπήσει και τον 33χρονο αδελφό του 23χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής (20.12.2024) στην Πάρο, δύο αδέλφια 33 και 23 ετών δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από ανήλικους στην περιοχή Μάρπησσα.

Μία ομάδα ανηλίκων που κινούνταν όλοι μαζί μέσα στο χωριό, παρενοχλώντας τους κατοίκους και χτυπούσαν τις πόρτες σπιτιών δέχτηκαν παρατήρηση από τα δύο αδέλφια και αντιδρώντας επιτέθηκαν στον 23χρονο και τον 33χρονο.

Τότε ένας 16χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε τον 23χρονο.

Στη συνέχεια οι ανήλικοι προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά ο 33χρονος αδερφός του τραυματία ακινητοποίησε τον έναν. Κατόπιν, όμως, οι υπόλοιποι ανήλικοι τού επιτέθηκαν ομαδικά και τον ξυλοκόπησαν.

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο 23χρονος είναι εκτός κινδύνου, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς έχει τραύμα στο πνεύμονα, ενώ ο 33χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Το ολονύχτιο μοιρολόι στο σπίτι του 39χρονου, τα 5 πρόσωπα που είναι στο «κάδρο» των Αρχών και τα κλειστά στόματα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τα 3 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα - Δραματικές οι στιγμές στο σπίτι του 39χρονου
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς 5
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης