Ελλάδα

Κρήτη: Διασωληνωμένη 33χρονη τουρίστρια που έπεσε από μεγάλο ύψος στη Μονή Πρέβελης – Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση

Η άτυχη 33χρονη έχασε το μωρό που κυοφορούσε

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 33χρονη τουρίστρια, καθώς τη Δευτέρα έπεσε από μεγάλο ύψος κοντά στη Μονή Πρέβελης στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Η 33χρονη τουρίστρια από τις ΗΠΑ φέρει σοβαρά τραύματα στο θώρακα και το κεφάλι και νοσηλεύεται διασωλημένη στη ΜΕΘ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα.

Η 33χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκε διασωληνωμένη από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στο Νοσοκομείο Χανίων, ήταν έγκυος.

Ωστόσο, εξαιτίας της πτώσης, έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Η 33χρονη βρισκόταν στην περιοχή μαζί με τον σύντροφό της, όταν γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος, σε δύσβατο σημείο.

Ο σύντροφός της κάλεσε σε βοήθεια στις 2:00 περίπου το μεσημέρι και ξεκίνησε μια πολύωρη επιχείρηση διάσωσης. 

preveli diasosi

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 21 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Αγίας Φωτεινής, Σπηλίου, Ανωγείων, της ορειβατικής ομάδας της 3ης Ε.Μ.Α.Κ. και της ομάδας Σ.μη.Ε.Α. Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από creta24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία
Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό 3χρονο κορίτσι του Παλαιού Φαλήρου - Προμελέτη και συγκάλυψη «δείχνουν» τα ευρήματα
Η μητέρα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή όπου καλείται να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων - Η ίδια πέφτει σε αντιφάσεις και αλλάζει συνεχώς την ομολογία της
Το δώμα που έμενε η οικογένεια στα Πατήσια