Ελλάδα

Κρήτη: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στον χιονισμένο Ψηλορείτη

Τα αυτοκίνητα που ανέβαιναν το ένα μετά το άλλο στον Ψηλορείτη «κόλλησαν» μετά τη Ζώμινθο

Τον Ψηλορείτη επέλεξαν πολλές οικογένειες στην Κρήτη για την κυριακάτικη (05/01/2025) βόλτα τους, οι οποίοι μετέτρεψαν την χιονισμένη ύπαιθρο σε μποτιλιαρισμένο τοπίο.

Τα αυτοκίνητα που ανέβαιναν το ένα μετά το άλλο στον Ψηλορείτη «κόλλησαν» μετά τη Ζώμινθο, όχι λόγω χιονιού αλλά λόγω κίνησης, καθώς ο δρόμος δεν μπόρεσε να αντέξει τους χιλιάδες εκδρομείς από όλη την Κρήτη.

Το ίδιο και οι ταβέρνες, στις οποίες επικρατεί το αδιαχώρητο αλλά και στα Ανώγεια, στα οποία κόσμος εξακολουθούσε να «ανεβαίνει» περίπου στις 2 το μεσημέρι, οπότε αποτυπώθηκαν οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του Creta24.

psiloritis ionia

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμος Ανωγείων είχε φροντίζει ο δρόμος να είναι καθαρός για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ όταν παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση υπάλληλοι του δήμου φρόντιζαν για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, δεν έλειψαν και οι ασυνείδητοι με τα 4Χ4 και τις εκτός δρόμου διαδρομές που δημιουργούν προβλήματα σε διάφορα σημεία του Ψηλορείτη.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης