Κόσμος

Έλον Μασκ: Νέα προκλητική ανάρτηση κατά του Τζάστιν Τριντό – Ο Ντόναλντ Τραμπ παίζει βιολί ενώ ο Καναδός πρωθυπουργός παραιτείται

Συνεχίζει τις προσβλητικές αναρτήσεις ο Έλον Μασκ κατά του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά

Συνεχίζει τον «πόλεμο» με τον πρώην πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, μέσα από το Χ (πρώην Twitter), ο Έλον Μασκ.

Μετά την προσβλητική απάντηση του Έλον Μασκ στον Τζάστιν Τριντό, το δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ένα βίντεο για να προκαλέσει ακόμα μία φορά τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Καναδά.

Σε αυτό το βίντεο, φαίνεται απόσπασμα από τις δηλώσεις του Τζάστιν Τριντό όταν ανακοίνωσε την παραίτησή του, ενώ από πάνω του ο Ντόναλντ Τραμπ παίζει με θλίψη… βιολί.

Νωρίτερα, ο ιδρυτής της Tesla, έγραψε στο Χ «Κοπελιά, δεν είσαι κυβερνήτης του Καναδά πια», για να σχολιάσει τις δηλώσεις του Τζάστιν Τριντό που ξεκαθάρισε πως ο Καναδάς δεν θα γίνει η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ.

Ο σάλος ξέσπασε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε τις προθέσεις του για τον Καναδά.

musk

Ο Τζάστιν Τριντό, θέλοντας να υποστηρίξει την χώρα του, ξεκαθάρισε:

«Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή πιθανότητα να γίνει ο Καναδάς μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι εργαζόμενοι και οι κοινότητες και στις δύο χώρες μας ωφελούνται από το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος και εταίρος ασφάλειας ο ένας για τον άλλον».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανικό χτύπημα σε ταχύπλοο που μετέφερε ναρκωτικά: Το βίντεο που δημοσίευσε ο Τραμπ
Ο αμερικανός πρόεδρος έχει ήδη αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε – τουλάχιστον τρία – πλήγματα εναντίον σκαφών τα οποία ανήκαν όπως διαβεβαίωσε σε διακινητές ναρκωτικών
Το ταχύπλοο που χτύπησαν οι Αμερικανικές δυνάμεις
Ερντογάν: «Πιστεύω ότι η συνάντηση με τον Τραμπ θα συμβάλει στον τερματισμό των πολέμων στην περιοχή μας»
«Θα συζητήσουμε πολλά θέματα με τη σύμμαχό μας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις οποίες έχουμε εκτεταμένες στρατηγικές σχέσεις, κυρίως στο εμπόριο, τις επενδύσεις και την αμυντική βιομηχανία», πρόσθεσε ο Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 1
Διαψεύδει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας: «Τα αεροσκάφη μας δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Εσθονίας»
«Η πτήση εκτυλίχτηκε με αυστηρή συμμόρφωση στους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου, χωρίς να παραβιαστούν τα σύνορα άλλον κρατών, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα μέσα ελέγχου», αναφέρει η Ρωσία
Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη 5