Ελλάδα

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε σκάφος με έναν επιβαίνοντα στις Κυκλάδες

Χειριστής ταχυπλόου σκάφος οποίος ξεκίνησε από την Μύκονο για την Πάρο ενημέρωσε για εισροή ειδάτων

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (11.01.2025) στο Λιμενικό των Κυκλάδων, όταν σκάφος άρχισε να βάζει νερά, με αποτέλεσμα να εκπέμψει σήμα κινδύνου.  

Το Λιμεναρχείο Πάρου ενημερώθηκε από χειριστή ταχυπλόου σκάφος οποίος ξεκίνησε από την Μύκονο για την Πάρο ότι το σκάφος του έχει εισροή υδάτων.

Αυτή την ώρα σπεύδουν σκάφη και περιπολικά του λιμενικού και αναζητούν τον ένα και μοναδικό επιβαίνοντα.

Σύμφωνα με το Cyclades24, στο σημείο σπεύδουν το «Carrier 2» και το «Seven Sta’», καθώς και παραπλέοντα πλοία αναζητώντας τον χειριστή του σκάφους.

PAROSLIMENIKO

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι ιδανικές κάτι που διευκολύνει το έργο των ερευνών ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μία από τους τραυματίες από την επίθεση του 89χρονου στο Πρωτοδικείο: «Μπήκα στον φωταγωγό για να γλιτώσω»
«Είδα ότι αιμορραγούσα πολύ από το αριστερό μου πόδι. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έχω θραύσματα από σκάγια στο πόδι μου» λέει η υπάλληλος του Πρωτοδικείου
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα
Βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης: «Πονοκέφαλος» για τους οδηγούς οι τιμές καυσίμων – Έσπασε και πάλι το φράγμα των 2 ευρώ
Οι εξελίξεις στη διεθνή αγορά ενέργειας επηρεάζουν τις τιμές, με το «ράλι» στο χρηματιστήριο πετρελαίου και τις γεωπολιτικές εντάσεις –όπως οι εξελίξεις γύρω από το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ– να δημιουργούν έντονη ανησυχία για αυξήσεις
Βενζίνη 13