Ελλάδα

Κορινθία: Ντελαπάρισε πυροσβεστικό όχημα στον Άγιο Χαράλαμπο – Σώοι οι πυροσβέστες

Πιθανότατα, λόγω της διάβρωσης του εδάφους, το όχημα πήρε κλίση και την τελευταία στιγμή δεν κατέληξε στο ρέμα

Ένα πυροσβεστικό όχημα ντελαπάρησε το βράδυ της Δευτέρας (13/01/2025) στην Κορινθία και συγκεκριμένα στον Άγιο Χαράλαμπο Καλαμακίου.

Σύμφωνα με το korinthostv το πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν στο σημείο με σκοπό την απομάκρυνση δέντρου το οποίο είχε πέσει σε δρόμο και είχε κλείσει την κυκλοφορία σε αυτή την περιοχή στην Κορινθία.

Πιθανότατα, λόγω της διάβρωσης του εδάφους, το όχημα πήρε κλίση και την τελευταία στιγμή δεν κατέληξε στο ρέμα, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι δυο πυροσβέστες που επέβαιναν στο όχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
2