Ελλάδα

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η 14χρονη που λιποθύμησε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης κάνοντας challenge στο TikTok

Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε το απόγευμα της Πέμπτης (23/1/25) η 13χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Συκεών Θεσσαλονίκης που λιποθύμησε στο σχολείο, κρατώντας την αναπνοή της στο πλαίσιο ενός TikTok challenge.

Η 14χρονη από τη Θεσσαλονίκη η οποία νοσηλεύτηκε στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου μετά την πρόκληση αυτή στο TikTok, είναι καλά στην υγεία της όπως ανέφεραν οι γιατροί μετά τις εξετάσεις που έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε από παιδιάτρους αλλά και παιδοψυχολόγους οι οποίοι δεν έκριναν απαραίτητη την παραμονή της στο νοσοκομείο.

Η μαθήτρια ενώ βρισκόταν την Τετάρτη (22/1/25) στο σχολείο της πήρε μέρος στη διαδικτυακή δοκιμασία κρατώντας την αναπνοή της, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Με αφορμή το περιστατικό ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο «Χ» σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τα παιδιά μας από αυτήν την τρέλα!».

Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια του γυμνασίου έχει ήδη στείλει ηλεκτρονική ενημέρωση στους γονείς ζητώντας τους να ενημερώσουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους που κρύβουν οι προκλήσεις του Τικ Τοκ.

Μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα του παιδιού, είπε σχολιάζοντας τα όσα έγιναν: «Να μην συμβεί ξανά σε κανένα παιδί»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι οι αγρότες στα μπλόκα Πελοποννήσου, Καρδίτσας και Δυτικής Ελλάδας – Επ’ αόριστον αποκλεισμός στο τελωνείο Προμαχώνα
Κλειστή είναι η Ε.Ο. Καλαμάτας- Αθήνας, ενώ αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα συμμετάσχουν σε πορεία στο Μεσολόγγι ενώ κλιμακώνονται οι κινητοποίησες στην Ε65 στην Καρδίτσα
Κινητοποίηση αγροτών 6
Καθηγητής στον Βόλο κλείδωσε τους μαθητές μέσα στην τάξη για να κάνει μάθημα - Τους απείλησε πως θα τους αποβάλλει
Οι μαθητές καταγγέλλουν πως ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι αρκετά οξύθυμος ενώ πριν από λίγες ημέρες πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είδε στο σχολείο, υποστηρίζοντας ότι «δεν ήρθαν ακόμη τα Χριστούγεννα»
Σχολική αίθουσα 6
Η επιχείρηση «Ίππαλος», οι 5 τόνοι στο σκάφος του «Έλληνα Εσκομπάρ» και τα κέρδη των 100 εκατ. ευρώ από την κοκαΐνη
Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος εκτός από τον γενικό συντονισμό αναλάμβανε τη στρατολόγηση πληρωμάτων, τον εξοπλισμό των αλιευτικών ενώ είχε και στενές επαφές με τους προμηθευτές των ναρκωτικών
Σύλληψη «Έλληνα Εσκομπάρ»
Ανανεώθηκε πριν 58 λεπτά
7