Ελλάδα

Περιστέρι: Τα 9 χτυπήματα του επιδειξία που συνελήφθη – Μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα

Σε δύο περιπτώσεις ο 34χρονος Αιγύπτιος είχε προσεγγίσει τις κοπέλες και τις είχε θωπεύσει

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του 34χρονου Αιγύπτιου επιδειξία, ο οποίος παρακολουθούσε άγρια μεσάνυχτα νεαρές γυναίκες στην περιοχή του Περιστερίου αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το newsit.gr.

Συγκεκριμένα το πρώτο χτύπημα του αλλοδαπού επιδειξία στο Περιστέρι, σημειώθηκε 22 Ιουνίου και το τελευταίο στις 21 Ιανουαρίου, δηλαδή συνολικά φέρεται να επιτέθηκε σε 9 γυναίκες, ενώ το συγκλονιστικό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι σε πολλές από αυτές τις πλησίαζε, τις θώπευε και προέβαινε με άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.

Μάλιστα οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι τα θύματα του επιδειξία είναι ακόμη περισσότερα, καθώς υπάρχει μία χρονική περίοδο αρκετών μηνών από τον Αύγουστο μέχρι και τον Νοέμβριο για το οποίο δεν υπήρξε καμιά καταγγελία.

Έτσι θεωρούν ότι πιθανό να ζητηθεί δημοσίευση των στοιχείων του 34χρονου Αιγύπτιου επιδειξία προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες για άλλα πιθανά θύματα του.

Όπως προκύπτει από την έρευνα ο Αιγύπτιος χτυπούσε σε συγκεκριμένα σημεία και επέλεγε νεαρές γυναίκες 19 με 25 ετών πολλές από τις οποίες τις πλησίαζε και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις.

Ο ίδιος στους αστυνομικούς είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που τον κατηγορούν. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί και η γυναίκα του ζει στην Αίγυπτο, ενώ ο ίδιος εργάζεται κανονικά στα Λιόσια και μένει νόμιμα στη χώρα μας.

Πότε είχε χτυπήσει ο 34χρονος

Σύμφωνα με τη δικογραφία το πρώτο χτύπημα του Αιγύπτιου ήταν 6 μήνες πριν. Συγκεκριμένα:

Στις 6:00 το πρωί της 22ης Ιουνίου επί της συμβολής των οδών Αγίου Σώστη και Αστακού στην περιοχή του Περιστερίου σε βάρος 20χρονης, ο οποίος θώπευσε την παθούσα και αυνανίστηκε μπροστά της.

Στις 5:40 στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Εθνικής Αντιστάσεως στην περιοχή του Περιστερίου σε βάρος 24χρονης γυναίκας, ο οποίος έπιασε τα γεννητικά του όργανα κοιτάζοντας την.

Για τους επόμενους μήνες ο 34χρονος Αιγύπτιος σταμάτησε τα χτυπήματα και εμφανίστηκε πάλι στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη. Συγκεκριμένα στις 5:00 το πρωί της 3ης Νοεμβρίου επί της οδού Ελευσινίων στην περιοχή του Περιστερίου σε βάρος 21 ετών κοπέλας, ο οποίος θώπευσε την παθούσα και αυνανίστηκε μπροστά της.

Είκοσι μέρες αργότερα στις 25 Νοεμβρίου επί της συμβολής των οδών Δερβενακίων και Θηβών στο Περιστέρι σε βάρος μιας 25χρονης γυναίκας, ο οποίος αυνανίστηκε μπροστά της.

Για ένα μήνα σταμάτησε πάλι τα χτυπήματα και εμφανίστηκε παραμονές Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου επί της επί της συμβολής των οδών Ανδριτσαίνης και Αλέας στο Περιστέρι σε βάρος μιας 20χρονης γυναίκας καθώς αυνανίστηκε μπροστά της.

Στις 5:20 το πρωί της 7ης Ιανουαρίου επί της οδού Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι σε βάρος 25χρονης γυναίκας, καθώς είχε βγάλει έξω το μόριο του και αυνανιζόταν, ενώ παράλληλα αναφωνούσε ακατάληπτες εκφράσεις.

Στις 5:00 το πρωί της 13ης Ιανουαρίου επί της συμβολής Ηφαίστου και Αιμηλιανού στο Περιστέρι σε βάρος γυναίκας γεννημένης το 2002, καθώς αυνανίστηκε μπροστά της.

Στις 5:12 της 16ης Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Δερβενακίων και λεωφόρο Θηβών σε βάρος 25χρονης γυναίκας, ο οποίος την κοιτούσε επίμονα και προσπάθησε να την προσεγγίσει με σκοπό να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Τελευταίο χτύπημα ένα τέταρτο πριν τις δύο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης 21 Ιανουαρίου επί της οδού Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι σε βάρος μιας 25χρονης γυναίκας καθώς αυνανίστηκε μπροστά της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στο Περιστέρι - «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»
«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα
man closing his hand tightly. Clenched fist. Hand gesture. Fight, strength and determination concept.
Διαφορετική διαμαρτυρία Ηπειρωτών στο Ζάππειο: Κλαρίνο, φουστανέλες και χοροί – «Η ιστορία της Ελλάδας δεν ιδιωτικοποιείται»
Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν εκατοντάδες ανθρώπους με παραδοσιακές φορεσιές να σχηματίζουν έναν τεράστιο χορό που «αγκάλιασε» το μέγαρο, στέλνοντας μήνυμα προστασίας της δημόσιας περιουσίας
Ζάππειο
Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας απαντά στο γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο ΑΠΘ
Οι ουσιαστικές και «σοβαρές» συλλήψεις απαιτούν χρόνο για την αξιολόγηση των στοιχείων, την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων και την πλήρη δικονομική θωράκιση, ξεκαθαρίζει η Ένωση
Επεισόδια στο ΑΠΘ
Τσικνοπέμπτη με βροχές και καταιγίδες - Σε δυτική Ελλάδα και ανατολικό Αιγαίο τα περισσότερα φαινόμενα
Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σημειώνει πως δεν αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ οι επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες οι οποίοι από την Πέμπτη θα ενισχυθούν
Βροχή