Ελλάδα

Πύργος: Άνοιξε η γη και «κατάπιε» μαθητή την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου

Από θαύμα απέφυγε τα χειρότερα ένας μαθητής στον Πύργο Ηλείας όταν στην κυριολεξία άνοιξε ο δρόμος και έπεσε μέσα σε μια τεράστια τρύπα.

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ένας μαθητής 13 ετών από τον Πύργο ο οποίος τραυματίστηκε όταν έπεσε μέσα σε τρύπα που άνοιξε όταν υποχώρησε η άσφαλτος από την έντονη κακοκαιρία της νύχτας, στην περιοχή της κεραίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο μαθητής πήγαινε στο σχολείο του με τα πόδια όταν ξαφνικά… βρέθηκε στο κενό.

Στην οδό Ροφιά, που οδηγεί προς το 3ο Δημοτικό και 4ο Γυμνάσιο της πόλης, υποχώρησε το οδόστρωμα την ώρα που περπατούσε ο μαθητής με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην τρύπα.

Μαθητές αλλά και γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο αντιλήφθηκαν τί είχε συμβεί και έσπευσαν σοκαρισμένοι να βοηθήσουν τον 13χρονο ο οποίος είχε «εγκλωβιστεί» στην τρύπα.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου – για προληπτικούς λόγους, και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.

pyrgos trypa

Σοκάρει και η περιγραφή γονέα που εκείνη την ώρα πήγαινε τα παιδιά του στο σχολείο και έσπευσε να βοηθήσει τον 13χρονο… Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

«…το ότι ζούμε από θαύμα σε αυτή τη χώρα, είναι δεδομένο. […] Ακόμα σοκαρισμένος είμαι, πηγαίνοντας στο σχολείο τα παιδιά, είδα στο δρόμο μια τσάντα και μια ομπρέλα,και δίπλα ένα παιδί μέσα στη τρύπα να φαίνεται μόνο το κεφαλάκι του και να μη μπορεί να βγει από μέσα. Τον έπιασα αγκαλιά και τον έβγαλα από μέσα, χτυπημένο (ευτυχώς ελαφρά), και πολύ σοκαρισμένο, σε σημείο να μη θυμάται το τηλέφωνο της μητέρας του, για να την ειδοποιήσω. Ρε ούτε τα βασικά δε μπορείτε να κάνετε; […]».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 27χρονος που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο δέχτηκε 9 σφαίρες στο σώμα και την χαριστική βολή στο κεφάλι - Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση
Κακώσεις από γροθιές στα χείλη και ανάμεσα στα φρύδια που παραπέμπουν σε βασανιστήρια, τροφή στο στομάχι που «μαρτυρά» το πως έμεινε 6 μέρες ζωντανός έδειξε η ιατροδικαστική του 27χρονου θύματος
ο 27χρονος
Νεαροί «μπούκαραν» σε σπίτι, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και τραυμάτισαν τρεις άνδρες στο Ηράκλειο - Μια σύλληψη
Οι δράστες αφού χτύπησαν τρεις άνδρες, τον έναν από αυτούς σοβαρά, προκάλεσαν φθορές στο κτίριο αλλά και σε αυτοκίνητο ενώ στην συνέχεια αφαίρεσαν και δυο βέργες ελαιοραβδιστικών
Περιπολικό