Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα

«Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα και πρέπει να την αποφύγουμε πάση θυσία. Και μπορούμε να την αποφύγουμε»,

Νέες αιχμές με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών άφησε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται σήμερα Κυριακή (2.2.25) στην Καλαμάτα για την γιορτή της Υπαπαντής.

«Σήμερα είναι μια χαρμόσυνη ημέρα σε δύσκολους όμως καιρούς. Η ατμόσφαιρα στην πολιτεία, στην κοινωνία, είναι πολύ βαριά. Οφείλω να πω ότι, το αίτημα για δικαιοσύνη και το αίτημα για να υπάρχει παντού η αλήθεια, ακούγεται παντού», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς κάνοντας έμμεση αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών.

«Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα και πρέπει να την αποφύγουμε πάση θυσία. Και μπορούμε να την αποφύγουμε», υπογράμμισε.

«Χρόνια πολλά σε όλους», ευχήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Μολδαβίας: Ο κάθετος διάδρομος αλλάζει τον γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη
«Εγγυηθήκατε την ενότητα και δώσατε θάρρος και προοπτική και με την ισχυρή εντολή που λάβατε θα φέρετε πιο κοντά την Μολδαβία στην Ευρώπη με την Ελλάδα δίπλα σας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη MAIA SANDU
Μαρινάκης σε αγρότες: Στις 3 το μεσημέρι η απάντηση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους - «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν»
Ως «κόκκινη γραμμή» περιέγραψε την μη υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ και τον διπλασιασμό των συντάξεων, ο Παύλος Μαρινάκης - «Ο διάλογος δεν γίνεται με ταχυδρομικά περιστέρια»
Παύλος Μαρινάκης 111
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι αλλαγές εκπαίδευση και θητεία – Ο πίνακας με το νέο μισθολόγιο
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται στις σταδιοδρομία και στην εξέλιξη αξιωματικών, στις μισθολογικές ρυθμίσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αναδιοργάνωση ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, την στρατολογία και την εθελοντική στράτευση γυναικών
Στρατιώτες 5
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13