Lifestyle

Στράτος Τζώρτζογλου για τα παιδικά του χρόνια: «Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι ήμασταν πλούσιοι»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και προσπάθησε να στείλει μια σειρά από μηνύματα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου συνειδητοποίησε από τα παιδικά του χρόνια πως τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή. Σημασία έχει η αγάπη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Το κατάλαβε, όπως περιέγραψε σε συνέντευξή του, μέσα στο σπίτι που μεγάλωσε. Ένα σπίτι φτωχικό με τα μέλη της οικογένειας όμως να είναι δεμένα και αγαπημένα στο πέρασμα των χρόνων.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Status» στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε με την οικογένειά του. «Δεν είχα έπαρση γιατί μεγάλωσα σε μία πολύ φτωχή οικογένεια αλλά με πολλή αγάπη» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Μπορεί να τρώγαμε για 2 εβδομάδες πατάτες τηγανιτές. Ζούσαμε σε ημιυπόγεια σπίτια, αλλά είχαμε τέτοια αγάπη που ήμασταν ευτυχισμένοι. Μία φορά θυμάμαι ότι ζούσαμε στα Λιόσια με ψυγείο πάγου, δεν είχαμε λεφτά για ηλεκτρικό. Ζούσαμε όλοι σε ένα δωμάτιο, το οποίο δεν ήταν καν σοβατισμένο, ήταν με τούβλα» περιέγραψε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Έλεγα στον πατέρα μου: αχ να είχαμε δύο δωμάτια γιατί ζούσαμε όλοι σε ένα. Ο πατέρας μου με πήγε στο απέναντι το σπίτι, που ο τύπος ήταν σκουπιδιάρης».

«Ήταν ένα δωμάτιο σε ένα μεγάλο κρεβάτι -το θυμάμαι σαν να ήταν χθες- και κοιμόντουσαν 12. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι ήμασταν πλούσιοι. Εμείς είχαμε δύο κρεβάτια κι ήμασταν τέσσερις» πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

O Στράτος Τζώρτζογλου από το 1989 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιό, τον Αλκιβιάδη, το 1997. Στις 8 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε με το μοντέλο Σοφία Μαριόλα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άντονι Χόπκινς: Η συζυγός του πιστεύει ότι έχει αυτισμό – «Ανοησίες και ταμπέλες, ποιος νοιάζεται;» απαντά εκείνος
«Υποθέτω ότι είμαι κυνικός γιατί όλα αυτά είναι ανοησίες. Όλα είναι σαχλαμάρες. ΔΕΠΥ, Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Άσπεργκερ, μπλα μπλα μπλα. Θεέ μου, αυτό λέγεται ζωή»
Άντονι Χόπκινς