Πολιτική

Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»

Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η συγκεκριμένη υπάλληλος παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας

Για το επεισόδιο με την συνεργάτιδά του που προκλήθηκε στη Βουλή χθες, Παρασκευή (21.02.25) μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το Σάββατο, ο Δημήτρης Μάντζος έκανε λόγο για «έντονη διαφωνία» με μια συνεργάτιδά του, η οποία λιποθύμησε και χτύπησε.

«Πράγματι υπήρξε μία πολύ έντονη διαφωνία και συνομιλία με συνεργάτιδα υπάλληλο της Βουλής στο γραφείο μου.

Εξαιτίας ακριβώς της έντασης και επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας της συγκεκριμένης υπαλλήλου, υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο, χτύπησε ευτυχώς πάνω στην πόρτα και όχι σε κάποιο έπιπλο», σημείωσε ο ίδιος.

 

Και συνέχισε: «Δεν είχε επιπλοκή στην υγεία της, δεν είχε χτυπήσει περισσότερο η κοπέλα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που έτρεξαν και υπήρξε αυτή η κινητοποίηση».

«Από εκεί και πέρα όμως, καθώς πρόκειται για ένα θέμα υγείας μιας εργαζόμενης στη Βουλή, νομίζω ότι το θέμα αυτό δεν χρειάζεται να το συζητούμε περισσότερο, παρασχέθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις και ευτυχώς δεν υπάρχουν επιπλοκές στην υγεία της», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Γεωργιάδη σε Ακρίτα για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χειρουργεί κανονικά με το φακελάκι;»
«Το φακελάκι δεν έχει θέση στο ΕΣΥ. Το πολεμάω, το αποστρέφομαι, το σιχαίνομαι. Το φακελάκι σημαίνει ότι αποσπάς χρήματα εκβιαστικά από τον κόσμο για μια υπηρεσία που το ΕΣΥ παρέχει δωρεάν», είπε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 3
Η ώρα της «κρίσης» για τους υδρογονάνθρακες σε Κρήτη και Πελοπόννησο – Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη Chevron
Στο τάιμινγκ αυτό φτάνει αύριο στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών και Επικεφαλής του πανίσχυρου Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας του Λευκού Οίκου Νταγκ Μπέργκαμ
Eurokinissi 2