Ελλάδα

Αργυρούπολη: Εμπρησμός σε βενζινάδικο – Ένοπλοι ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και έβαλαν φωτιά

Οι κάτοικοι των διαμερισμάτων πάνω από το πρατήριο απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί - Καταστράφηκε ολοσχερώς το βενζινάδικο

Εμπρηστική επίθεση από τέσσερις ένοπλους σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αργυρούπολη, προκαλώντας καταστροφές, αλλά και αναστάτωση, καθώς χρειάστηκε να εκκενωθούν τα διαμερίσματα πάνω από το βενζινάδικο, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (23.02.2025), τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, έφτασαν στο βενζινάδικο στην Αργυρούπολη, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Στη συνέχεια, ένας από αυτούς, άδειασε στο χώρο ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά.

Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ ο υπάλληλος κάλεσε την Πυροσβεστική. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα, αλλά από τις φλόγες το πρατήριο καταστράφηκε.

Οι κάτοικοι των διαμερισμάτων πάνω από το πρατήριο απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

benzinadiko argyroupoli
Το καμένο βενζινάδικο στην Αργυρούπολη
venzinadiko argyroupoli
Αγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά
venzinadiko argyroupoli
Ο,τι απέμεινε από το βενζινάδικο

Για τον εμπρησμό γίνεται έρευνα από την Αστυνομία, που εκτός των άλλων εξετάζει το ενδεχόμενο εκβίασης προς τον ιδιοκτήτη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η αδερφή της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα - «Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη, η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει»
«Η Γαρυφαλλιά δεν θα γυρίσει πίσω, όμως άφησε πίσω της ένα μήνυμα: Κάθε γυναίκα που κακοποιείται, πρέπει να μιλάει», τονίζει η αδερφή της, Μαριάννα
Βίντεο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς τον Νοέμβριο του 2024
Τρίπολη: Ο 12χρονος δεν έβγαλε πρώτος μαχαίρι, λέει ο συνήγορός του – Συνεχίζεται η μάχη να μη χάσει την όρασή του
«Είχε μαχαιριές στην πλάτη, στον αυχένα, στην καρωτίδα πολύ κοντά. Οι μαχαιριές αυτές που κατάφερε ο 13χρονος στον 12χρονο ήταν όλες από το πίσω μέρος του σώματος»
Συμπλοκή μαθητών στην Τρίπολη 9