Ελλάδα

Αγρίνιο: Φορτηγό γκρέμισε πεζογέφυρα στην Εθνική Οδό – Είχε την καρότσα ανεβασμένη

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Ένα απίστευτο περιστατικό, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων έξω από το Αγρίνιο, με φορτηγό να γκρεμίζει μία πεζογέφυρα. 

Το περιστατικό συνέβη σήμερα, Τρίτη (25.02.25), λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, όταν το φορτηγό που κινούταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο, προσέκρουσε στην πεζογέφυρα της Νεάπολης επί της Εθνικής Οδού, η οποία και κατέρρευσε.

Οι αρχές προχώρησαν στη διακοπή κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα.

Όπως μεταδίδει το agrinionews, το φορτηγό φαίνεται να είχε σηκωμένη την καρότσα, καθώς περνούσε κάτω από τη γέφυρα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρή δύναμη Πυροσβεστικής και Τροχαίας καθώς και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου καθότι προκλήθηκαν φθορές και σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πύρινος εφιάλτης στη Χίο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί – Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση 4 οικισμών
Οι πυκνοί καπνοί έχουν κρύψει τον ήλιο στο νησί και είναι ορατοί από τις Κυκλάδες - Από το πρωί έχουν σταλεί συνολικά 5 μηνύματα του 112, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις με κλιμάκια από Αθήνα και Πελοπόννησο
Φωτιά στη Χίο
12