Ελλάδα

Τέμπη: Αναμμένα κεριά και πανό για «δικαιοσύνη» σε διαδήλωση στην Πράγα

«Το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», έστειλαν το μήνυμά τους οι συγκεντρωμένοι στην Πράγα

Και στην Πράγα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη, στη δεύτερη «μαύρη» επέτειο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Έλληνες επισκέπτες της Πράγας, αλλά και κάτοικοι της πρωτεύουσας της Τσεχίας συγκεντρώθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (28.02.2025) για να τιμήσουν τη μνήμη των 57 νεκρών στα Τέμπη.

PRAGA TEMPI

PRAGA TEMPI

PRAGA TEMPI

PRAGA TEMPI

PRAGA TEMPI

«NE MAM KYSLIK (ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ)» και «Το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», έστειλαν το μήνυμά τους οι συγκεντρωμένοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση του ελικοπτέρου στη Μαρίνα Βουλιαγμένης - «Οι επιβαίνοντες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγαν»
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως όταν είδε το ελικόπτερο να παίρνει ύψος, ήταν λες και έγινε πλάγια - καθοδική «τιμονιά» με αποτέλεσμα να ακουμπήσει στο ελικοδρόμιο
Ελικόπτερο 10