Ελλάδα

Χαλκίδα: Τροχαίο με νεκρό έναν 59χρονο – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών που τον διασωλήνωσαν άφησε την τελευταία του πνοή

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα. Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε βαριά έναν 59χρονο νωρίτερα σήμερα (15.03.2025). Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο 59χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έφερε σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι από το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το evima.gr, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που τον διασωλήνωσαν άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 7 μ.μ. στην οδό Ληλαντίων, όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου παρέσυρε τον 59χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Φωτογραφία από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στη Χαλκίδα
Φωτογραφία από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στη Χαλκίδα
Ένα παπούτσι που ανήκε στον 59χρονο
Ένα παπούτσι που ανήκε στον 59χρονο

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Χαλκίδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί