Πολιτική

Βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οδική ασφάλεια: «Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στο βίντεο στο TikTok: «Οδηγείς; Μην πιείς. Ήπιες; Μην οδηγήσεις».

Με ένα βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην οδική ασφάλεια με αφορμή τις μέρες του Πάσχα, την ώρα που η έξοδος των εκδρομέων κορυφώνεται. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στο βίντεο στο TikTok: «Οδηγείς; Μην πιείς. Ήπιες; Μην οδηγήσεις».

«Δεν είναι κουίζ, είναι η σωστή επιλογή. Ειδικά τώρα τις ημέρες του Πάσχα ας προσέξουμε λίγο παραπάνω την οδική μας συμπεριφορά. Για να πάμε αλλά και για να γυρίσουμε όλοι ασφαλείς» συνεχίζει. 

Πρόσθεσε, δε: «Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί, ποτέ. Ένα απλό “έλα μωρέ 2-3 ποτηράκια έχω πιεί, μια χαρά είμαι”, μπορεί να αποβεί μοιραίο. Και σίγουρα δεν είναι θέμα ηλικίας, ούτε εμπειρίας, είναι θέμα ευθύνης προς τον εαυτό σου και τους γύρω σου».

@kyriakosmitsotakis_

Είναι η σωστή επιλογή! Καλο Πάσχα σε όλες και όλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Γιατί το να μην τρέχουμε και να μην οδηγούμε μεθυσμένοι, δεν είναι μόνο υποχρέωση και ευθύνη, είναι πολιτισμός. Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18