Ελλάδα

Εύβοια: Άνδρας απειλούσε με ψεύτικο όπλο – Τον ακινητοποίησε «ήρωας» αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Ο αστυνομικός που τύχαινε να περνάει από το σημείο, κατάλαβε πως το όπλο του ήταν ψεύτικο και αμέσως τον συνέλαβε

Σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας ένα όπλο, ένας άνδρας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (19.04.2025) στην Εύβοια, ξεκίνησε να απειλεί στη μέση του δρόμου, όποιον έβλεπε μπροστά του.

Το σοκαριστικό επεισόδιο έγινε στην παραλία της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, όταν ο άνδρας, αλλοδαπός στην καταγωγή, ξεκίνησε να απειλεί με το όπλο του τους πάντες.

Οι τρομοκρατημένοι πολίτες ξεκίνησαν να τρέχουν μακριά του και για καλή τύχη όλων, από το σημείο πέρναγε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κατάλαβε πως το όπλο του ήταν ψεύτικο και έτσι τον ακινητοποίησε, αναφέρει το eviaonline.gr.

Στη συνέχεια ο ήρωας αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που έφτασαν άμεσα και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Πυροτεχνουργός απενεργοποιεί την οβίδα
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες