Ελλάδα

Αλέξανδρος Παρθένης: Θύμα διάρρηξης ο ηθοποιός και μοντέλο – Άρπαξαν από το σπίτι του κοσμήματα και 10.000 ευρώ

Οι άγνωστοι μπήκαν από την μπαλκονόπορτα - Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους

Θύμα διάρρηξης έπεσαν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παρθένης και η σύζυγός του, όταν άγνωστοι «τρύπωσαν» στο σπίτι όπου διαμένει το ζευγάρι στην περιοχή της Βουλιαγμένης. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διάρρηξη σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (21.04.25) ενώ ο Αλέξανδρος Παρθένης και η σύζυγός του έλειπαν από το σπίτι που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη. 

Οι δράστες φέρεται να μπήκαν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, δεύτερου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία σε μία μπαλκονόπορτα υπήρχαν ίχνη παραβίασης. 

Οι άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και στη συνέχεια να τραπούν σε φυγή.

Ο «συναγερμός» στην Αστυνομία σήμανε έπειτα από καταγγελία που έκανε η σύζυγος του ηθοποιού για διάρρηξη στο σπίτι όπου διαμένουν.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ο αριθμός των οποίων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
9
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho