Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν έχει διαφορά που επέστρεψε η Ελένη Τσολάκη, εγώ έχω το ρόλο που είχα και πριν»

«Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά καλοκαιρινή εκπομπή, έχω πολύ καιρό να κάνω διακοπές» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Δε με νοιάζει τι λέει αυτός ο κύριος», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Δεν έχει διαφορά που επέστρεψε η Ελένη, εγώ έχω το ρόλο που είχα και πριν. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά καλοκαιρινή εκπομπή, έχω πολύ καιρό να κάνω διακοπές. Δεν ισχύει ότι μου έκανε πρόταση ο ΑΝΤ1. Ότι κι αν ακούγεται, δεν μπορώ να το σχολιάσω, γιατί είμαι στο Open»,  είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα που αναρωτήθηκε αν «ο Λάμπρος το ξεπέρασε; Την επιστροφή της Ελένης! Σαν Μεγάλη Παρασκευή ήταν», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Δεν με νοιάζει τι λέει αυτός ο κύριος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ζήνα Κουτσελίνη για Πέτρο Κουσουλό: «Όταν αγοράζεις έναν παρουσιαστή που έχει χτίσει σε μια ζώνη, δεν την γκρεμίζεις τόσο εύκολα»
«Ο Πέτρος σε αυτή τη ζώνη έχτισε δυναμικά και σε ένα κανάλι που δεν είχε τη λάμψη και το φως των άλλων καναλιών» είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη
Ζήνα Κουτσελίνη
3