Ελλάδα

Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά: Ο ίδιος οδηγός είχε ατύχημα πριν 2 χρόνια ενώ μετέφερε πορτοκάλια με το φορτηγό του

Είναι η δεύτερη φορά που ο οδηγός, που τραυματίστηκε ελαφρά, εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο

Κλειστό έμεινε για αρκετές ώρες το πρωί της Τετάρτης (30.4.25) το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά καθώς νταλίκα που μετέφερε οπωροκηπευτικά ανατράπηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Για άγνωστο λόγο η νταλίκα χτύπησε αρχικά στο στηθαίο του δρόμου στον Σκαραμαγκά και από εκεί σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα κάθετα.

Η νταλίκα μετέφερε οπωροκηπευτικά με τον οδηγό της να έχει τραυματιστεί ελαφρά και να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

 

Ο ίδιος οδηγός είχε εμπλακεί πριν δύο χρόνια σε τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ρέντη. Τότε οδηγούσε φορτηγό που μετέφερε πορτοκάλια, με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες των εσπεριδοειδών να κατακλύσουν το οδόστρωμα και να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου