Ελλάδα

Καιρός – Τσατραφύλλιας: Δεκαήμερο με 30άρια και αφρικανική σκόνη

Φτάνει η ώρα για τα κοντομάνικα αλλά ίσως και για την πρώτη βουτιά στη θάλασσα

Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός των επόμενων ημερών, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού αναμένεται υψηλές θερμοκρασίες για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον γνωστό μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, έρχεται δεκαήμερο με θερμοκρασία που θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου αλλά και σκόνη. 

Όπως αναφέρει «επιτέλους σταδιακά εξασθενούν οι άνεμοι και ανεβαίνει η θερμοκρασία».

«Τις επόμενες αρκετές ημέρες εκτός από την ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς» συνεχίζει.

 

Καταλήγει, δε, λέγοντας πως: «Επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες, ενώ μεσοβδόμαδα θα ξεκινήσει και η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης στην περιοχή μας».

Δείτε πότε και που η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν επιθετικός, είχε ψυχολογικά και κουβαλούσε πάντα μαχαίρι» λέει συγγενής του 61χρονου που σκότωσε τους γονείς του στη Μεσσηνία
«Σε απειλούσε για τη ζωή σου, έλεγε "θα σε σκοτώσω", οι γονείς του είχανε μαράζι το πως θα καταλήξει το παιδί» λέει στο newsit.gr συγγενής ου 61χρονου
Το σπίτι του 61χρονου που σκότωσε τους γονείς του στη Μεσσηνία 8