Ελλάδα

Πρέβεζα: Νεκρές δύο ηλικιωμένες αδερφές μετά από φωτιά στο σπίτι τους – Η μία καταπλακώθηκε από τη σκεπή

Ανοιχτό το ενδεχόμενο φιάλη υγραερίου να έσκασε, προκαλώντας μικρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί η φωτιά

Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Κυριακή (04.05.25) στην Πρέβεζα, όπου δύο ηλικιωμένες αδερφές βρήκαν τραγικό θάνατο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στην Άνω Ράχη Πρέβεζας, όπου αμέσως σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι διέμεναν δύο αδελφές, ηλικίας 85 και 90 χρονών περίπου. 

Προς το παρόν είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά. Στο σημείο αρχικά έσπευσαν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά σε όλο της το σώμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Την ίδια ώρα, στο φλεγόμενο σπίτι έχασε τη ζωή της κι η αδερφή της, όταν κατέρρευσε η οροφή του κτιρίου, που είχε πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι του χωριού υποστηρίζουν ότι κάτι συνέβη στο σπίτι και ίσως κάποια φιάλη υγραερίου έσκασε προκαλώντας μικρή έκρηξη με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί η φωτιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Αναβολή για αύριο πήρε ο 55χρονος που πυροβόλησε στον αέρα για να τρομάξει ανήλικους – «Μας είχε κυνηγήσει με αμάξι»
«Αυτός ο άνθρωπος έχει θέμα, έχει δημιουργήσει αρκετές φορές πρόβλημα. Τους φώναζε, τα έδιωχνε», είπε γειτόνισσα για τον 55χρονο
Θεσσαλονίκη: Αναβολή για αύριο πήρε ο 55χρονος που πυροβόλησε στον αέρα για να τρομάξει ανήλικους – «Μας είχε κυνηγήσει με αμάξι»
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά